Jurvan Musiikkipaja Ky

Tervetuloa CD-monistus-palveluun!

Tervetuloa CD-monistus-palveluun!

Jurvan Musiikkipaja Ky tarjoaa laadukasta ja luotettavaa CD-monistusta kaikenlaisiin tarpeisiin. Olipa kyseessä sitten musiikki, äänikirja, opetusmateriaali tai yrityksen promootiomateriaali, me autamme sinua tuomaan vision elämään.

Käytämme viimeisintä teknologiaa ja ammattitaitoista henkilökuntaa varmistaaksemme, että saat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä aloittaaksesi projektisi!

Vuodesta 1995 asti Jurvan Musiikkipaja on tarjonnut asiakkailleen edullista cd- ja dvd-levyjen monistuspalvelua! Meiltä tilaat prässätyt cd-audio, dvd-levyt, sekä cd-r että dvd-r levyt nopeasti ja vaivatta.

Masterointi

Masteroinnissa biisien alut ja loput siivotaan, äänen voimakkuudet tasataan, biisit järjestetään haluttuun järjestykseen, lisätään metadata joka voi sisältää levyn nimen, esittäjien nimet, säveltäjät, sanoittajat, sovittajat, lisätään isrc koodit sekä tarvittaessa tehdään erilaisia toimenpiteitä äänen tasapainoon saamiseksi.

Masteroitavan materiaalin voitte toimittaa 24-bittisinä datana, wav tai aiff- formaatissa. Voitte lähettää biisit joko cd-levyllä, Ddp tiedostona, Neron imagena, wav- tai Aiff tiedostoina käyttäen esim. wetransfer– tai jotain muuta pilvipalvelua.

Kansikuvien speksit löydät täältä!

Nopeat toimitukset!

– Pienet erät jopa samana päivänä!
– Toimitusaika cd-r, ja dvd-r levyt 1-12 työpäivää.
– Prässätyt levyt n. 2-3 viikkoa siitä kun hyväksytty materiaali on tuotannossa.

Levyjen pintatulostukseen on valittavissa erilaisia menetelmiä, joko offset-, silkki-, tai mustesuihkutulostimella tehty pinta.

Jos haluat nopeasti (1-4 pv) pienen erän cd-r levyjä niin silloin kannattaa käyttää mustesuihkutulostusta.

Jos aikaa on käytettävissä enemmän, niin silloin voi pienemmät määrät (50-250 kpl) tehdä uv-painatuksella ja yli 300 kpl määrät joko offset tai silkkipainatuksella, riippuen kuvasta mikä levyn pintaan painetaan.

Myös pienet määrät saa teollisesti prässäämällä!

Ota yhteyttä ja kerro projektistasi! Räätälöimme palvelumme tarpeidesi mukaan ja autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi.

HUOM!  Suunnittele levyjulkkarit vasta sitten kun sinulla on cd-levyt sinulla, sillä aikataulut voi muuttua monestakin syystä!

Huomaathan, että paketimme tulee tarkistaa heti vastaanottamisen yhteydessä. Paketin allekirjoittamisen jälkeen sen kunto on hyväksytty eli pienimmänkin epäilyksen ilmetessä kannattaa antaa postin virkailijan tai rahtifirman kuljettajan odottaa, kunnes olet saanut tuotteet tarkastettua. Heidän velvollisuutensa on kuljettaa tuotteet ehjänä perille ja tehdä vahinkoraportti siinä tilanteessa, että jotakin olisi mennyt matkalla rikki. Allekirjoittamalla rahtikirjan hyväksyt myös paketin kunnon ja luovut mahdollisista korvausvaateista.

Muista tehdä tallennelupahakemus Ncb:lle! Lupahakemuksen löydät täältä: