Jurvan Musiikkipaja tarjoaa asiakkailleen edullista ja nopeaa cd- ja dvd-levyjen monistusta. Meiltä tilaat tehdastekoiset prässätyt cd-audio, dvd-levyt, sekä cd-r että dvd-r levyt nopeasti ja vaivatta.

Nopeat toimitukset!

– Pienet erät jopa samana päivänä!
– Toimitusaika cd-r, ja dvd-r levyt 1-12 työpäivää.
– Prässätyt levyt n. 12 työpäivää (+- 2) siitä kun hyväksytty materiaali on tuotannossa.
– Toimitustoleranssi tehdastekoisissa levyissä on +- 5%, maksat toimitetuista levyistä.

Levyjen pintatulostukseen on valittavissa erilaisia menetelmiä, joko offset-, silkki-, uv-painatus tai mustesuihkutulostimella tehty pinta.

Jos haluat nopeasti (1-4 pv) pienen erän (50-300 kpl) cd-r levyjä niin silloin kannattaa käyttää mustesuihkutulostusta.

Jos aikaa on käytettävissä enemmän (n. 12 pv), niin silloin voi pienemmät määrät (100-250 kpl) tehdä uv-painatuksella ja yli 300 kpl määrät joko offset tai silkkipainatuksella, riippuen kuvasta mikä levyn pintaan painetaan.

Nyt myös pienet määrät teollisesti prässäämällä

Huomaathan, että paketimme tulee tarkistaa heti vastaanottamisen yhteydessä. Paketin allekirjoittamisen jälkeen sen kunto on hyväksytty eli pienimmänkin epäilyksen ilmetessä kannattaa antaa postin virkailijan tai rahtifirman kuljettajan odottaa, kunnes olet saanut tuotteet tarkastettua. Heidän velvollisuutensa on kuljettaa tuotteet ehjänä perille ja tehdä vahinkoraportti siinä tilanteessa, että jotakin olisi mennyt matkalla rikki. Allekirjoittamalla rahtikirjan hyväksyt myös paketin kunnon ja luovut mahdollisista korvausvaateista.

Muista tehdä tallennelupahakemus Ncb:lle! Lupahakemuksen löydät täältä: